Medische nazorg na kort ziekenhuisverblijf

Je bent bevallen in het ziekenhuis waar je werd begeleid door vroedvrouwen en artsen. Na een normale vlotte bevalling kan je beslissen om snel (na 24u) naar huis te gaan of enkele dagen later.Als vroedvrouw aan huis volg ik je gezondheidstoestand en die van je baby nauwkeurig op, je kan terecht met al je vragen en bezorgdheden. Een hielprik kan ook thuis gedaan worden , lekker dicht bij de mama of eventueel aan de borst.

Medische nazorg na gewoon ziekenhuisverblijf

Als je thuis komt ben je  dikwijls nog onzeker of heb je nog wat extra begeleiding en ondersteuning  nodig, en dan is het  fijn om die steun te krijgen van een ervaren vroedvrouw, of soms heb je nog extra zorgen nodig, bv aan de knip

Babymassage

Babymassage helpt jou en je baby tot rust te komen .In een kleine groep leer je hoe je best de baby kan masseren.Je leert de baby beter kennen en sneller te reageren op de signalen die hij geeft.

Borstvoedingsbegeleiding

De eerste dagen zijn hectisch en alhoewel je al veel hebt kunnen oefenen in het ziekenhuis heb je nog graag ondersteuning omtrent de borstvoeding, en deskundige uitleg nadien thuis, want borstvoeding vraagt tijd en geduld

Begeleiding na miskraam

Soms loopt het anders dan verwacht en dan is er ook ondersteuning nodig bij dit verdriet

Begeleiding na keizerssnede

Soms zijn er nog verdere zorgen nodig aan de wonde, of ook verwijderen van de hechting kan makkelijk thuis gebeuren.

Alle postnatale bezoeken worden volledig vergoed door je ziekenfonds via derdebetalersregeling. Je staat zelf in voor de vervoersonkosten  en een éénmalige administratieve kost.
Contact

Ik ben er nu even niet. Maar laat hier een berichtje achter en ik stuur je snel een antwoord.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search